Articole Populare

Rămâi uluită când vezi ce se întâmplă cu pielea ta peste 2 minute, cu aceste 2 ingrediente!

Piperul negru este un condiment alimentar cunoscut de toată lumea. Cu toate acestea puțini știu că acesta este bogat în vitamine și minerale. Astfel, piperul conține vitaminele A și K care protejează vederea și accelerează metabolismul.

De asemenea, piperul negru conține calciu, seleniu și potasiu, elemente care întăresc oasele și reglează tensiunea arterială.

amesteca-aceste-2-ingrediente-si-vezi-ce-se-intampla-cu-pielea-ta-dupa-2-minute

Se știe că piperul negru este benefic și pentru sănătatea pielii. În continuare vă oferim 4 rețete de îngrijire a tenului, pe bază de piper negru.

1. Piper și iaurt pentru exfoliere

Se amestecă o lingură de piper negru și două de iaurt, după care pasta obținută se aplică pe pielea curată. Peste 5 minute speli cu apă călduță.

2. Piper, albuș și miere contra acneei

Trebuie să amesteci un albuș, o lingură de miere și jumătate de linguriță de piper negru, după care amestecul rezultat se aplică pe ten. Această mască curăță tenul de coșuri. Se spală peste 15 minute.

3. Uleiul de piper și crema de corp contra celulitei

Se amestecă 100 ml de cremă de corp cu 4 picături de ulei de piper, după care se aplică pe zona problematică și se masează. Procedura se repetă dimineața și seara. E o metodă bună de a scăpa de celulită.

4. Ulei de corp pe bază de piper 

Pentru a prepara acest ulei ai nevoie de

  • 2 linguri de ulei de semințe de susan sau ulei de struguri
  • 4 picături de ulei de piper negru
  • 2 linguri de ulei de migdale

Toate ingredientele se amestecă, iar amestecul rezultat se folosește ca uleiul de corp obișnuit. Acest ulei face pielea mai elastică și te ajută să scapi de celulită.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: myilifestyle.com

Printare
error: Content is protected !!