Articole Populare

V-ați săturat de pungile de sub ochi? Încercați aceste sfaturi simple

Laptele hrănește, hidratează și împrospătează pielea feței. Aplicarea laptelui în zona din jurul ochilor ajută la prevenirea echimozelor și inflamațiilor.

meshki-pod-glazami

Din cauza vânătăilor și pungilor de sub ochi chipul nostru capătă o expresie obosită. Uneori, această oboseală nu este atât de simplu să o ascundem de privirile celor din jur, chiar și cu ajutorul machiajului.

De obicei, această problemă apare atunci când nu dormim suficient sau dacă ne confruntăm cu retenția de apă în organism.

Atunci când ne trezim dimineața și vedem în oglindă reflexia feței cu pungi sub ochi, vrem să găsim o soluție eficientă cât mai curând posibil, care ne-ar scăpa de această pacoste. Cum totuși să ascundem aceste vânătăi și pungi de sub ochi și să redăm din nou feței prospețime și frumusețe?

Din fericire, există mai multe recomandări eficiente care vă pot ajuta să rezolvați această problemă.

În zilele noastre, în magazine putem găsi o gamă largă de produse cosmetice pentru combaterea pungilor de sub ochi. Dar, în realitate, nu trebuie neapărat să cheltuiți pentru asta sume mari de bani.

Există remedii naturale care vă vor salva rapid și eficient de pungile neplăcute de sub ochi și vor readuce frumusețea naturală feței dumneavoastră.

CARTOFUL

1

Dacă trebuie să petreceți o noapte de nesomn sau ați observat că în ultimul timp tot mai des aveți pungi sub ochi, este bine să aveți mereu la îndemână cartofi. Da, ați citit bine: singurul lucru ce se cere de la dvs. este să păstrați în frigider cartofi. Data viitoare când vă va deranja această problemă, scoateți un cartof din frigider șităiați-l felii subțiri.

  • Puneți feliile de cartof tăiate subțiri peste ochii închiși și așteptați 15-20 de minute.

Datorită proprietăților sale antiinflamatorii, cartoful înlătură rapid o astfel de problemă precum vânătăile de sub ochi.

LAPTELE

Știați că laptele calmează inflamația și ajută la evitarea cercurilor vinete din jurul ochilor? Laptele hrănește și hidratează pielea, restaurând prospețimea și frumusețea feței. De asemenea, curăță în mod eficient porii pielii.

 

  • Umeziți două tampoane de bumbac în lapte rece și aplicați-le pe pleoapele închise pentru 20 de minute.

Acest produs vă va ajuta să faceți față retenției de apă în organism. Fața dvs. va arăta proaspătă și odihnită. Pentru obținerea unui efect maxim, vă recomandăm să repetați această procedură în fiecare zi.

CASTRAVETELE

2

Castravetele este un remediu natural clasic pentru pungile de sub ochi și inflamații, cunoscut de fiecare dintre noi. Acest remediu chiar și în zilele noastre nu și-a pierdut popularitatea.

Castravetele conține o cantitate mare de apă și antioxidanți care ajută la hidratarea pielii și calmarea inflamației. Datorită acestui lucru, pielea noastră arată mai sănătoasă și mai odihnită.

  • Tăiați castravetele în rondele și aplicați-le pe pleoapele închise timp de 20 de minute.

Proprietățile anti-inflamatorii ale castravetelui vă vor ajuta să scăpați rapid de această problemă.

VITAMINA E

Datorită proprietăților sale hidratante, regeneratoare și antiinflamatorii, vitamina E este un remediu indispensabil în îngrijirea pielii. Inclusiv acest lucru se referă și la pielea feței.

Adăugați în apă câteva picături de ulei de vitamina E, după care umeziți în această soluție două tampoane de bumbac. Aplicați-le pe pleoapele închise timp de 20 de minute.

Acest remediu vă va readuce prospețimea și luminozitatea ochilor. De asemenea, Vitamina E hrănește pielea din jurul ochilor, evitând astfel apariția ridurilor.

MUȘEȚELUL

romashka

Mușețelul are proprietăți antiinflamatorii și revigorează foarte bine fața. De aceea mușețelul poate fi numit aliatul nostru fidel în lupta cu pungile de sub ochi.

  • Înmuiați pungile de ceai de mușețel în apă rece, după care aplicați-le pe pleoapele închise pentru 15 minute.

Se recomandă să repetați această procedură de două ori pe zi – dimineața după trezire și seara înainte de culcare.

ALBUȘUL DE OU

Albușul de ou pe lângă faptul că curăță pielea de celulele moarte care se acumulează pe suprafața sa, el de asemenea, face pungile de sub ochi mai puțin vizibile.

  • Separați albușul de gălbenuș și aplicați-l atent pe întreaga suprafață a feței, evitând contactul direct cu ochii.

Așteptați până când albușul se va usca, apoi spălați fața cu apă rece.

LINGURA

4

Datorită acestui sfat simplu vânătăile și pungile de sub ochi nu vor fi atât de vizibile. De asemenea, această procedură contribuie la întinerirea și tonifierea pielii.

  • Este nevoie doar de un pahar de apă cu gheață și patru linguri.
  • Puneți două linguri într-un pahar cu apă, apoi țineți-le pe pleoapele închise. Între timp răciți celelalte două linguri. De îndată ce lingurile nu vor mai fi reci, luați-le pe celelalte două.
  • Doar două minute de aplicare a acestei proceduri sunt suficiente pentru calmarea inflamației. Cel mai important este să nu uitați să schimbați lingurile imediat ce acestea se vor încălzi.

Puteți folosi o compresă rece pe întreaga suprafață a feței, acest lucru va tonifia pielea.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: steptohealth.ru

Autor text: Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!