Articole Populare

În urma acestei metode de curățare a organismului, veți scăpa de durerile de spate, de gât și cele articulare!

Este clar că toate toxinele din organism se depozitează și este, prin urmare, important să ne curățăm organismul de toxine. Există mai multe metode de detoxifiere și moduri eficiente de curățare a organismului. Dar niciuna din metode nu este la fel de eficientă ca detoxifierea organismului cu orez brun.

rice water

Luați un număr de linguri de orez brun egal cu vârsta dvs. (dacă aveți 35 de ani luați 35 de linguri).

Clătiți orezul și puneți-l într-un borcan de sticlă.

Umpleți borcanul cu apă fierbinte, închideți-l și lăsați-l în frigider.

Dimineața, scurgeți toată apa. Luați o lingură plină de orez brun și gătiți-l timp de 3-4 minute, fără sare (în apă obișnuită).

Mâncați pe stomacul gol, de preferat dimineața.

Umpleți borcanul cu orezul brun rămas din nou cu apă fiartă și lăsați în frigider până în dimineața următoare.

Repetați această procedură de curățare a organismului în fiecare zi, până când nu va rămâne nici un bob de orez brun în borcan.

Secretul acestei metode constă în bobul de orez brun, care are o structură cristalină. Atunci când boabele sunt înmuiate în apă, amidonul este îndepărtat și celulele încep să apară. Orezul brun este digerat în intestine și nu în stomac, astfel boabele acționează asemeni unui buret ce absoarbe. Cu ajutorul acestei metode intestinul, vasele de sânge, articulațiile și alte părți ale corpului sunt curățate de toxine, metale grele și alte substanțe nocive. Curățarea organismului cu orez brun ajută la normalizarea metabolismului și reglarea greutății. După acest tratament nu numai că vă veți simți mai sănătos/sănătoasă, ci mai tânăr(ă). Există însă o condiție: după ce consumați orezul brun dimineața, se recomandă să nu mâncați sau să beți timp de cel puțin 3 ore.

După această curățare, vor dispărea durerile de spate, de gât și cele articulare. Efectele nu sunt imediate, ci treptate. Abia după două săptămâni, începe adevărata curățare a organismului, și veți observa cu siguranță acest lucru. Toxinele vor fi eliminate prin urină și fecale. Culoarea urinei se va schimba și va deveni mai tulbure.

În cele din urmă vă veți simți mai frumos/frumoasă și mai sănătos/sănătoasă. După un anumit timp de consum al orezului brun, curățarea organismului se activează, și va continua în termen de câteva luni.

Nu uitați să beți lichide – cel puțin 2 litri pe zi. Cele mai bune variante sunt apa și ceaiul verde.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text:  Sănătoşi.com

Sursa: healthylifetricks.com

Printare
error: Content is protected !!