Articole Populare

Trebuie să fii foarte atent la ASTA dacă grupa ta de sânge este 0. Te poate salva de la moarte!

Este lucru știut că persoanele cu grupa de sânge 0 (zero) pot fi donatori de sânge pentru persoanele cu celelalte grupe de sânge. În schimb, oamenii cu altă grupă de sânge nu pot fi donatori pentru ei.

Imagini pentru grupa zero de sânge

Pe lângă aceasta, există încă câteva particularități care îi fac pe oamenii cu grupa zero de sânge să fie diferiți.

Oamenii cu grupa de sânge zero sunt foarte activi, energici, impulsivi, au deschidere față de orice activitate și au un grad înalt de concentrație.

În schimb, ei sunt predispuși la anumit tipuri de boli, așa ca ulcerele, disfuncția glandei tiroide și nivelul scăzut de hormoni tiroidieni. La rândul său, acestea pot cauza persoanelor cu această grupă de sânge probleme cu greutatea (excesivă) a corpului.

Oamenii cu grupa 0 (zero) de sânge sunt impulsivi și hiperactivi.

Atunci când sunt stresați, acești oameni pot deveni mult mai furioși și impulsivi. Așa că trebuie să ții cont de acest lucru dacă ai prieteni ori tu singur ai grupa 0 de sânge.

Persoanele cu grupa 0 (zero) de sânge au nevoie să practice un mod viață activ.

În afară de aceasta, ei au un nivel de acid gastric ridicat. Aceasta îi face să fie predispuși la formarea ulcerelor de stomac. Ei îndeosebi trebuie să evite cofeina și alcoolul. Cofeina devine dăunătoare pentru ei, pentru că aceasta crește nivelul de adrenalină din sânge, care la aceste persoane și așa este ridicat.

 

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!