Articole Populare

Tratarea infecţiilor renale rapid şi eficient, cu acest remediu natural. Reţetă

Infecţiile rinichilor apar atunci când bacteriile pătrund în organism şi infectează rinichii. Acest tip de bacterie trăieşte în intestin şi este cunoscută sub denumirea de E.coli.

cleanse-your-kidneys-almost-instantly-using-this-natural-home-drink

Femeile şi copiii sunt cei mai vulnerabili la acest tip de infecţie. Principalele simptome sunt: febra mare, diaree, greaţă, tremur incontrolabil şi dureri de spate.

În cazul în care nu este tratată corespunzător şi la timp, infecţia renală poate afecta permanent rinichii sau bacteria se poate răspândi în fluxul sanguin şi cauza o infecţie periculoasă.

Această problemă poate fi rezolvată, utilizând remedii naturale. Iată una din cele mai eficiente plante care tratează infecţiile renale, având efecte imediate.

Pătrunjelul este un diuretic excelent şi mulţi specialişti îl folosesc pentru tratarea infecţiilor renale şi urinare. Datorită efectelor sale, pătrunjelul poate elimina toxinele din organism.

Urmează două metode eficiente de tratare a rinichilor cu pătrunjel.

Metoda 1: Tocaţi pătrunjelul. Adăugaţi 1 lingură de pătrunjel proaspăt sau uscat într-un bol cu apă clocotită şi lăsaţi-l timp de 5 minute. După ce s-a răcit puţin, strecuraţi amestecul. Beţi acest amestec de două ori pe zi, timp de câteva săptămâni.

Metoda 2: Amestecaţi 1/4 ceaşcă de suc de pătrunjel cu 1/2 cană de apă şi un pic de miere şi suc de lămâie. Consumaţi această băutură de 2 ori pe zi, timp de 1-2 săptămâni.

Notă: Întrucât această plantă ar putea interfera cu unele medicamente, consultaţi un medic înainte de utilizare.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthycaregroup.com

Printare
error: Content is protected !!