Articole Populare

Scapă de petele negre de pe gât, axile şi zona interioară a coapselor, în 15 minute

Există mai multe motive ale apariţiei petelor întunecate, cum ar fi rasul, epilarea cu ceară, expunerea la soare precum şi utilizarea deodorantelor. Ele apar, de obicei pe zona gâtului, coapselor interioare şi subraţ.

Cele mai multe dintre persoanele care suferă de diabet, obezitate, boli genito-urinare sau cancer gastrointestinal, sau cei care urmează tratamente hormonale, au pete întunecate pe piele.

Există o mulţime de produse cosmetice şi tratamente care pot elimina petele întunecate de pe piele, dar cu toate acestea, ele sunt pline de chimicale şi sunt scumpe. Vă recomandăm că încercaţi acest remediu de casă, care este complet natural şi vă ajută să vă curăţaţi pielea.

Ingrediente:

  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingură de sare
  • 1 lingură de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Amestecaţi ingredientele, până când veţi obţine o pastă. Aplicaţi amestecul pe zona cu pete întunecate şi lăsaţi să stea timp de 20 de minute. Apoi, spălaţi cu apă rece.

De asemenea, există o altă tehnică, care de fapt este foarte utilă pentru eliminarea petelor întunecate. Aveţi nevoie doar de argilă albă, lamâie şi lapte.

Puneţi argila într-un bol. Adăugaţi lamâia şi laptele într-un castron şi amestecaţi bine. Aplicaţi amestecul pe zona afectată şi lăsaţi să stea timp de 15 minute. Clătiţi cu apă rece.

Recomandări:

  • Faceţi tratamentul de 3 ori pe săptămână, până când petele sunt îndepărtate.
  • În timpul tratamentului, asiguraţi-vă că nu vă expuneţi la soare, fără a folosi cremă cu protecţie UV.
  • Consumaţi multă apă şi alimente bogate în vitamina E.
  • Trebuie să consumaţi sare de mare, lapte degresat şi ulei de măsline extra-virgin.
  • Dacă doriţi puteţi adăuga ulei de nucă de cocos.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: naturalcuresandhomeremedies.com

Autor text:  Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!