Articole Populare

Remedii naturiste împotriva părului nedorit. Înlătură totul delicat și fără durere!

Înlăturarea părului de pe față nu va mai fi o problemă! Multe femei au mustață și chiar dacă nu o au, atunci cu siguranță au puțin pufușor… Cauzele pot fi diferite: ereditare, disfuncții hormonale, administrarea contraceptivelor orale.

Această metodă înlătură totul ca prin minune, atât părul de pe față, cât și părul nedorit de pe corp. Vă recomandăm să încercați, veți fi mulțumit de rezultat!

удаление волос на лице

Cum să înlăturați părul nedorit

Ingrediente

  • 2 linguri de cafea măcinată
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • apă

Mod de preparare și aplicare

  1. Amestecați cafeaua, apa și bicarbonatul de sodiu. Veți obține un amestec de o consistență mai densă.
  2. Aplicați compoziția pe pielea de deasupra buzei și frecați puțin.
  3. Spălați masca-scrub. Dacă veți aplica această compoziție în fiecare zi timp de o săptămână, atunci firele de păr și pufușorul vor dispărea!

Acest amestec minune poate fi lăsat pe piele și acoperit cu o folie alimentară. Efectul va fi mai puternic, iar foliculele de păr vor fi înlăturate definitiv!

Dacă aveți pielea uscată folosiți cu grijă combinația de cafea și bicarbonat împotriva părului nedorit, deoarece puteți irita foarte tare pielea. Neapărat aplicați o cremă hidratantă după efectuarea acestei proceduri.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!