Articole Populare

O licoare puternică care curăță instantaneu căile respiratorii: nasul respiră ușor și liber

Dacă organismul nostru a fost atacat de o infecție respiratorie acută, acesta reacționează prin eliberarea mucoasei în nas și gât, respectiv apar simptome ca: nas înfundat, muci, inflamarea sinusurilor nazale, dureri în gât.

Sanatosi.com  cunoaște remediul care poate preîntâmpina acutizarea bolii. Preparați-l imediat de la apariția primelor simptome, iar organismul va lupta mai eficient cu infecția.

Cum să tratați nasul înfundat

Această licoare puternică are proprietăți de detoxifiere și antivirale. Este perfectă în caz de răceală, gripă, sinuzită și nas înfundat. Acționează asupra creșterii imunității și luptă împotriva infecției.

Ingrediente

  • 1 ceapa medie
  • 2 pahare de apă
  • sucul de la o lamâie
  • 2 linguri de miere

Mod de preparare și utilizare

  1. Tăiați ceapa rondele groase, turnați deasupra apă și puneți la foc mediu pentru 15 minute.
  2. Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea încă 5 minute, apoi strecurați. După ce se va răcori, adăugați miere și suc de lămâie.
  3. Aceasta este doza zilnică de băutură. Consumați-o câte puțin pe parcursul zilei.

Cum să îndepărtați mucoasa acumulată

Ca urmare a răcelilor frecvente, în nas și gât se acumulează mucoasă care îngreunează respirația și auzul, scade memoria și atenția. Obișnuiți-vă zilnic să spălați nasul cu apă salină. Această procedură stimulează înlăturarea mucoasei, este o profilaxie împotriva gripei și a răcelii.

De asemenea, este benefic să faceți masaj facial. Are un efect pozitiv în special în complex cu alte proceduri.

În video de mai jos este prezentată o metodă de masare pentru a desfunda nasul și a îndepărta mucoasa.

 

Dacă după efectuarea tuturor procedurilor nasul va mai fi înfundat și starea nu se va îmbunătăți, atunci adresați-vă medicului pentru stabilirea diagnozei. Probabil această acumulare a mucoasei este consecința unei alergii sau a invaziei de paraziți.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!