Articole Populare

O cură fantastică de detoxifiere a organismului. Paraziții mur instantaneu!

În timpul vieții prin organismul nostru trec circa 100 tone de mâncare și 40 tone de lichide. Ar fi o copilărie să credem că după o asemenea cantitate de produse consumate în organism nu rămân și deșeuri care nu s-au evacuat.

Într-adevăr, corpul nostru păstrează până la 15 kg de deșeuri! Desigur, aceste deșeuri nu au cum să nu ne afecteze sănătatea. Cel mai des și în primul rând au de suferit rinichii și ficatul. După ce aceste organe se îmbolnăvesc, începe a suferi deja întregul organism. De aceea fiecare om are nevoie să se detoxifieze măcar o dată pe an.

detoxifierea-organismului-de-toxine-si-paraziti

Detoxifierea nu este un lux, ci o necesitate, care ar trebuie să devină ca un obicei anual, sau ca o sărbătoare, mai degrabă. Într-adevăr, a fi sănătos e o sărbătoare, nu-i așa?

Există mijloace medicamentoase de detoxifiere, însă acestea sunt de obicei costisitoare. Însă în cele ce urmează vom prezenta un remediu ieftin și eficient. Este vorba de făina de semințe de in.

Consumă câte 3 lingurițe de făină de in amestecate în 100 ml de kefir în fiecare dimineață, pe stomacul gol, timp de o lună, în loc de micul dejun. Astfel, peste o lună intestinul gros va deveni curat de deșeuri și fără paraziți. Totodată, nu uita să bei câte 1,5 l te apă pe zi. Primele zile va fi mai greu, dar după aceea te vei obișnui și chiar o să devină plăcut.

Ca efect secundar vei observa peste o lună că ai slăbit puțin și ai un metabolism și un tonus mai bun. Deci nu ezita să faci această cură!

Repetă această cură în fiecare an.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: attivotv.it

Printare
error: Content is protected !!