Articole Populare

O băutură detoxifiantă din 6 ingrediente, care va opri organismul să depoziteze toxinele în grăsime.

Potrivit medicilor, starea bună a ficatului este un factor crucial pentru starea generală de sănătate. Astfel, această detoxifiere poate avea numeroase beneficii.

Şi anume, ficatul poate suferi daune semnificative din cauza consumului de alimente procesate, lipsei activităţii fizice, mediului poluat, consumului de alcool şi alimentelor cu deficit de nutrienţi, ceea ce va duce la acumularea toxinelor în grăsimi.

Deci, în scopul de a opri acest proces, este necesară detoxifierea ficatului. Acest suc de lămâie pentru detoxifiere, din 6 ingrediente, o va face pentru tine.

Procedura de curăţare a ficatului include utilizarea nutriţiei uşor digerabile. Acest suc puternic conţine numeroşi nutrienţi importanţi, antioxidanţi şi electroliţi.

Ingrediente:

  • 6 frunze de varză furajeră organică
  • 1/2 lămâie decojită
  • 2 mere roşii organice (spălate şi tăiate)
  • 1,25 cm de rădăcină de ghimbir
  • 1 sfeclă organică (spălată şi curăţată)
  • 3 morcovi organici (spălaţi şi curăţaţi)

Mod de preparare:

Timp de preparare: 8 minute

Pune toate ingredientele într-un blender sau un storcător. Dacă utilizezi un blender, ar trebui să adaugi apă în timpul preparării, filtrează cu o strecurătoare şi amestecă. Dacă utilizezi un storcător, doar amestecă ingredientele bine.

Sucul se serveşte cu gheaţă.

Poţi stoca restul sucului într-un borcan cu capac.

 

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Varza furajeră

Varza furajeră are un conţinut ridicat de clorofilă de plante, care elimină toxinele din sânge şi neutralizează metalele toxice, pesticidele şi substanţele chimice.

Lămâia

Fructele citrice, cum ar fi lămâia, sunt bogate în vitamina C, care sintetizează toxinele în substanţe ce pot fi uşor absorbite de apă şi sporesc, astfel, funcţia ficatului.

Merele

Merele abundă în compuşi utili pentru procedura de curăţare şi eliminare a toxinelor din tractul digestiv.

Rădăcina de ghimbir

Ghimbirul este extrem de benefic în tratamentul problemelor digestive, cum ar fi balonarea, flatulenţa şi constipaţia.

Sfecla şi morcovii sunt bogaţi în beta-caroten (vitamina A) şi flavonoide vegetale şi stimulează şi îmbunătăţesc funcţia hepatică.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: healthyfoodhouse.com

Autor text:  Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!