Articole Populare

Metode unice de curățare a vaselor cerebrale

Curățarea vaselor cerebrale este o procedură foarte importantă, care poate îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea dumneavoastră în cazul unei serii de boli, de la osteocondroza cervicală, până la ateroscleroză. Curățarea periodică a vaselor vă va permite să scăpați de senzația de cap greu, de durerile de cap, veți avea mintea mai limpede și vi se va îmbunătăți starea de spirit. Noi astăzi vă prezentăm 5 soluții eficiente de curățare a vaselor cerebrale.

Purificarea vaselor cerebrale – 5 metode unice:

1. MIERE ȘI NUCI

Amestecați bine cinci nuci măcinate cu o lingură de miere de tei, adăugați un vârf de cuțit de scorțișoară și ghimbir și amestecați din nou. Puneți amestecul în frigider pentru o zi. Luați câte o lingură din acest remediu de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă.

2. SUC DE CEAPĂ ȘI MIERE

Amestecați o treime de pahar de suc de ceapă proaspăt stors cu un pahar de miere. Consumați câte o linguriță de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă. Acest remediu naturist nu doar va curăța în mod eficient vasele de sânge, dar, de asemenea, va întări sistemul imunitar.

3. SUCURI NATURALE

Zilnic, cu o jumătate de oră înainte de prânz și cină beți câte o jumătate de pahar de suc de rodie (alternați cu suc de mere și morcov) – proaspăt stors sau din magazin (să fie cât mai natural).

4. INFUZIE DE BRUSTURE

Puneți într-un termos o mână (aproximativ 10 grame) de rădăcină de brusture uscat și turnați peste el apă clocotită, lăsați să stea timp de 8-10 ore, apoi strecurați infuzia și puneți-o într-un loc răcoros. Luați câte 4 linguri din această infuzie cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Cura durează o lună.

5. ALIMENTE SĂNĂTOASE

Pentru a menţine starea de sănătate bună și pentru a curăța vasele de sânge trebuie să consumați zilnic, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, o mandarină, o mână de stafide și nuci, peste 15-20 de minute beți un pahar de apă amestecată cu o linguriță de miere și o felie de lămâie, peste alte 10-15 minute puteți începe micul dejun.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: oglinda.tv

Printare
error: Content is protected !!