Articole Populare

Masca expres pentru faţă. O adevărată salvare a pielii în ajunul unor evenimente importante!

De multe ori femeile încep să se pregătească pentru evenimentele importante doar cu o zi-două înainte.

În primul rând trebuie să-ţi aduci în ordine faţa. Pentru asta se aplică diverse soluţii cu aţiune rapidă, care costă o grămadă de bani. Din păcate, nu toată lumea are posibilitatea să le cumpere.

Iată de ce vă prezentăm o reţetă cu buget redus a unei măşti expres. Dacă ai pielea lăsată, iar faţa umflată, atunci acesta este cel mai bun remediu, pe care îl poţi utiliza!

MASCA EXPRES PENTRU FAŢĂ

рис в тарелке

Vei avea nevoie de:

  • 70 g de orez
  • 50 g de fulgi de ovăz
  • 1 nucă
  • 1/3 banană mare coaptă
  • apă

Preparare:

Se macină orezul într-o râşniţă de cafea. Se adaugă fulgii de ovăz şi nuca decojită. Se macină totul bine. Pune amestecul în orice recipient potrivit. Pisează o banană cu furculiţa, până obţii piure, adăugă-l la masa obţinută şi amestecă-l treptat, adăugând apă câte puţin. Anestecul ar trebui să fie suficient de dens.

Pentru început, şterge bine faţa cu ceai de muşeţel şi curăţ-o uşor cu exfoliant. Aplică masca pentru jumătate de oră şi spal-o cu apă fiartă caldă, apoi cu rece. Apoi aplică o cremă hidratantă.

Masca expres pentru faţă întinde excelent pielea.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text:  Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!