Articole Populare

Luați-vă rămas bun de la durerile de spate! Acest remediu natural garantează succesul în 95% din cazuri…

Fiecare om matur cel puțin o dată în viață a simțit dureri în zona spatelui. Însă nu toți cunosc cum să trateze această afecțiune.

Cel mai des cauza acestora este strivirea sau extinderea nervului sciatic. Persoanele suferă de dureri insuportabile, însoțite de slăbiciuni musculare și imobilizare generală.

De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă din cauza eforturilor fizice foarte grele, precum și dacă efortul nu este echilibrat corect. Astăzi, vă vom spune despre un remediu natural care înlătură durerea deja după 5 proceduri.

Există multe plante care ajută să scăpați de durerile de spate și grăbesc procesul de recuperare. Una dintre acestea este rădăcina de tătăneasă.

mm2

Tratarea nervului inflamat

Ingrediente

  • 100 g de rădăcini de tătăneasă
  • 100 g de untură

Mod de preparare

  1. Mărunțiți rădăcinile de tătăneasă până la formarea unei paste.
  2. Amestecați pasta de rădăcini cu untură.
  3. Puneți amestecul pentru 24 de ore în frigider.

Aplicați puțin unguent pe locul dureros de 3-4 ori pe zi, precum și un strat generos pe noapte. Cura de tratament durează 5 zile.

Țineți minte că în cazul în care strivirea a avut loc ca urmare a deplasării discurilor intervertebrale sunt interzise produsele care încălzesc! Adresați-vă unui medic care vă va îndrepta discurile. Fiți atenți căci tătăneasa are proprietăți de scădere a tensiunii arteriale, precum și este contraindicată în sarcină.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!