Articole Populare

Iată cum poți trata fără a apela la medicamente infecția sau durerile de dinți!

Durerile de dinți probabil sunt cele mai acute dureri pe care le putem simți. Într-adevăr, nervul descoperit poate cauza dureri insuportabile. Dar ce putem face atunci când avem mari dureri de dinți dar nu putem merge la stomatolog?

De obicei în astfel de cazuri se apelează la așa preparate medicamentoase ca Algocalmin sau Ketonal. Dar până la farmacie trebuie mai întâi să ajungi apoi să dai bani pe medicamente care, deși elimină durerea, ne atacă ficatul. Ideal ar fi să existe un remediu natural de casă care să nu dăuneze organelor, să scoată durerea la fel de bine și să nu ne coste nimic.

cum-sa-tratezi-in-mod-natural-durerea-de-dinti-sau-infectia-dintilor-fara-medicamente

Vestea bună este că un astfel de remediu există. Este vorba de ceapă!

Oamenii încă din antichitate își calmau durerile de dinți cu ajutorul cepei, dar în prezent s-a cam uitat de acest remediu uimitor.

Pentru a scăpa de durerea de dinți, nu trebuie decât să tăiați o bucățică de ceapă și să o fixați pe dintele bolnav prin simpla închidere a gurii.

Deja peste 4 minute vei vedea că durerea cedează.

Acest efect nebănuit al cepei se datorează uleiul eteric pe care îl conține, care în afară de mirosul înțepător are un puternic efect analgezic.

Deci când data viitoare te va deranja un dinte, nu uita că remediul este la îndemâna ta!

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: myilifestyle.com

Printare
error: Content is protected !!