Articole Populare

Iată cum obții ”elixirul pentru o viață lungă” din axul și frunzele nucilor!

Nucul (sau științific Juglans Regia) este o plantă folosită foarte des în medicină, din care cauză și a primit numele de ”farmacie naturală”. Astfel, se poate de preparat remedii din orice parte a nucului (frunze, miez, coajă, tulpină), remedii care, desigur, vindecă doar anumite boli.

Iată cum poți prepara un decoct din axul nucilor.

Ai nevoie de 3-4 lingurițe de ax mărunțit (verde sau uscat), pe care trebuie să-l fierbi timp de 15 minute în 300 ml de apă. După aceasta, preparatul se strecoară și se consumă intern.

Acest decoct vindecă tusea și tusea cronicizată, dacă este băut zilnic în cantitate de 3 căni.

untitled-1

Dacă vreai să-ți vindeci ulcerul stomacal, atunci trebuie să fierbi membranele a 5 nuci în 250 ml de apă. Infuzia se bea dimineața cu 30 minute înainte de micul dejun și seara după cină (peste o oră).

Dacă ai nevoie de un adjuvant în diabet, atunci umple un borcan de 500 ml pe o treime cu membrane uscate, după care toarnă deasupra țuică și pune lichidul la macerat pe 3 săptămâni.

Bea câte o linguriță de preparat înainte de fiecare masă, regulat. Această tinctură de asemenea este bună și în caz de hipertensiune și tiroidoză.

Dacă vrei să-ți accelerezi metabolismul, consumă în fiecare zi câte două lingurițe de pulbere de frunze uscate de nuc. Cura trebuie să dureze 3 luni.

Atenție: persoanele care suferă de hipertiroidie și care au colonul iritat, nu ar trebui să utilizeze aceste preparate.

Sperăm că aceste rețete te vor ajuta mult pentru a-ți redobândi sănătatea și a o menține.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!