Articole Populare

Dacă vei consuma acest ceai dimineața, el îți va detoxifia organismul și va arde grăsimile!

Ficatul este un organ care curăță sângele de toxine. În condițiile secolului 21, care este considerat un secol foarte toxic pentru sănătate, menținerea ficatului într-o stare sănătoasă este foarte importantă. De aceea azi vă propunem un ceai cu care să vă începeți ziua, care va ajuta la detoxifierea organismului, va stimula metabolismul și va întări sistemul imunitar.

Imagini pentru ficat sanatos

Rețeta acestui ceai este una specială. Datorită ei, organismul vostru va deveni o mașină de război contra oricărei boli.

Iată de ce aveți nevoie:

  • 1 cană de apă fiartă
  • 1 bucată de 2-3 cm de ghimbir tăiat rondele subțiri
  • ½ de linguriță de turmeric (praf)
  • ¼ de linguriță de scorțișoară
  • ¼ de linguriță de boia de ardei iute
  • 1 linguriță de miere

Ce faceți mai departe:

Adaugați în apa fiartă ghimbirul. Peste 5 minute, adăugați restul ingredientelor, cu excepția mierii. Amestecați bine. Consumați ceaiul călduț. Adăugați mierea în ceai în momentului consumului.

Atenție: Dacă sunteți diabetic, consumați ceaiul fără miere!

Cum vă tratați cu acest ceai:

Beți acest ceai dimineața înainte de micul dejun, 2 săptămâni la rând. După aceasta vă veți simți mult mai bine. Din organismul vostru se vor elimina toxinele și grăsimile nocive și ficatul vostru va deveni mult mai sănătos. Repetați această cură o dată la 2 luni.

Vă dorim să aveți un ficat sănătos.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!