Articole Populare

Dacă timp de 30 de zile vei amesteca bicarbonat de sodiu cu miere și vei consuma câte 2 lingurițe pe zi, se va întâmpla ceva extraordinar!

Mulți oameni care cunosc faptul că celulele canceroase se hrănesc cu zahăr, cred că și amestecul de bicarbonat de sodiu cu miere este nociv. Dar aceasta nu este adevărat.

Și asta pentru că mulți experți în ultimii 60 de ani care au făcut cercetări în domeniu, afirmă că nu este nici un motiv de frică sau îngrijorare.

Este adevărat că zahărul hrănește cancerul, însă mierea nu este zahăr! Mai mult decât atât: deși mierea atrage celulele canceroase, ea le atrage pentru ca acestea să fie distruse de bicarbonatul de sodiu. Adică mierea este un Cal Troian!

Se știe că odată cu schimbarea nivelului pH-ului, cancerul începe să se autodistrugă. Iar bicarbonatul de sodiu asta și face, adică el schimbă nivelul pH-ului!

Pe lângă aceasta, bicarbonatul de sodiu în organism mărește nivelul de oxigen, lucru care este fatal pentru celulele canceroase.

Iată cum faci amestecul:

Ai nevoie de o linguriță  de bicarbonat de sodiu și de trei lingurițe de miere. După care amesteci aceste două ingrediente. Nu uita să păstrezi proporția!

Cum utilizezi amestecul:

Cura va dura 30 de zile. În acest timp, de 2 ori pe zi înainte de masă va trebuie să mănânci câte o linguriță din acest preparat. După trecerea a 30 de zile, mediul din organismul tău va deveni unul alcalin, iar pH-ul se va echilibra.

Pe lângă aceasta îți recomandăm în această perioadă să eviți zahărul și făina albă. Nu ar fi rău dacă vei evita carnea.

Să știi că după această cură te vei simți cu totul altfel. Pregătește-te!

 

“Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic si tratament corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.”

Autor text: Sănătoși.com

Printare
error: Content is protected !!