Articole Populare

Dacă suferi de insomnie, consumă acest remediu cu 10 minute înainte de culcare şi vei dormi ca un copil

Insomnia este o problemă frecventă. Pentru a o combate, medicii recomandă consumul de miere seara, înainte de somn.

med

Dr. Ron Feesenden, autorul lucrării „Revoluţia mierii”, susţine că mierea trebuie să fie consumată de mai multe ori pe zi, în special înainte de culcare.

Mierea crudă îmbunătăţeşte calitatea somnului şi prelungeşte durata lui. Aceasta conţine proporţia ideală de glucoză-fructoză, care îmbunătăţeşte funcţia hepatică. Consumul regulat de miere aprovizionează ficatul cu glicogen, necesar pentru eliminarea stresului şi toxinelor acumulate în celulele adipoase. Combinată cu apă, mierea are proprietăţi detoxifiante şi regenerative.

Pe lângă faptul că îmbunătăţeşte somnul nocturn, mierea are şi efecte antibacteriene şi antifungice, fiind perfectă pentru atleţi şi calmează eficient iritaţiile în gât.

Prin urmare, consumaţi o linguriţă de miere cu 10 minute înainte de culcare şi efectele vor fi umitoare. Pentru rezultate mai bune, cumpăraţi miere organică.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: justnaturallife.com

Printare
error: Content is protected !!