Articole Populare

Curățați rinichii aproape instantaneu cu această băutură făcută în casă

Rinichii sunt unele dintre cele mai importante organe care ne purifică organismul. Datorită lor, noi eliminăm toate toxinele și excesul de sare din organism. Cu toate acestea, ei trebuie să fie curățați periodic pentru a funcționa mai bine.

cleanse-your-kidneys-almost-instantly-using-this-natural-home-drink-6

De-a lungul timpului, în rinichi se acumulează săruri și toxine, precum și nisip și pietre. Prin urmare, acestea trebuie să fie eliminate pentru a se evita deteriorarea rinichilor.

Spălați o mână de frunze de pătrunjel și tăiați-le în bucăți mai mari. Puneți pătrunjelul tăiat într-un vas și turnați apă peste el (suficient pentru a acoperi frunzele). Puneți vasul în cuptor, și de îndată ce apa începe să fiarbă, mai lăsați pentru 10 minute.

Apoi, scoateți vasul din cuptor și lăsați să se răcească (vasul trebuie să fie acoperit). Strecurați băutura și după ce se răcește bine, păstrați-o în frigider. Beți un pahar de această băutură rece, o dată pe zi.

Deja peste câteva zile, veți observa că urina este schimbată, deoarece organismul începe să se debaraseze de toate toxinele acumulate în rinichi.

De asemenea, trebuie să fiți atent dacă bănuiți că aveți pietre la rinichi. Acest ceai din pătrunjel le va “împinge”, așa că va trebui să vizitați un medic.

Țineți minte că pe lângă ceai de pătrunjel, trebuie să consumați suficiente lichide în timpul zilei, pentru a ajuta rinichii să funcționeze în mod corespunzător.

În afară de pătrunjel sunt și alte alimente care curăță bine rinichii: merele, lămâile, pepenii verzi. Se crede că uleiul de măsline ajută la expulzarea pietrelor la rinichi.

Cu toate că această băutură este un remediu natural complet sigur, este mai bine să nu o consumați în timpul sarcinii și este recomandabil să consultați un medic.

Se recomandă să beți acest ceai de două ori pe lună, ca parte a unei detoxifieri regulate a organismului. Mai mult decât atât, este de asemenea eficient în ameliorarea durerilor menstruale.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Sursa: naturalcuresandhomeremedies.com

Autor text: Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!