Articole Populare

Ce se întâmplă cu fața dvs. după ce o spălați cu oțet de mere? Rezultatul vă va surprinde!

Foarte puțini oameni cunosc faptul că oțetul de mere este benefic pentru piele. Acesta conține ingrediente care au un impact pozitiv asupra pielii și este, de asemenea, mai ieftin decât cele mai multe produse pentru piele cu efecte similare. Deci, poate că este timpul să încercați oțetul de mere în loc de alte exfoliante faciale. În plus, oțetul de mere ajută la prevenirea apariției petelor de vârstă și luptă împotriva acneei.

Celulele moarte ale pielii sunt îndepărtate cu ajutorul acizilor alfa hidroxi, care se găsesc în oțetul de mere. Cu toate că acești acizi se regăsesc în produse pentru piele scumpe, oțetul de mere îi conține în cantitate mai mare.

What Happens To Your Face After Washing It With Apple Cider Vinegar This Will Surprise You!

Pentru tratarea petelor de vârstă, aplicați pe față un tampon de bumbac îmbibat în oțet de mere diluat și lăsați-l să acționeze timp de 20-30 de minute înainte de a vă spăla pe față.

Acest tratament este benefic împotriva acneei. Compușii acizi se formează în timpul producției oțetului având proprietăți anti-fungice și antibacteriene, și de aceea el previne acneea și diverse infecții ale pielii.

Oțetul de mere curăță porii pielii, astfel încât pielea poate respira și în acest fel este prevenită formarea acneei. PH-ul pielii devine echilibrat și din acest motiv pielea nu este grasă sau uscată.

Dar, fiți atenți, deoarece oțetul de mere este un produs puternic , el poate vătăma pielea. Așa că este mai bine să-l diluați înainte de utilizare și apoi să-l aplicați pe piele ca un toner.

Încercați această rețetă cu oțet de mere pentru a vă face fața mai curată.

Ingrediente

  • 1 lingură de oțet de mere
  • 3 linguri de apă

Mod de preparare

Se amestecă o lingură de oțet de mere cu 3 linguri de apă într-un recipient mic. În primul rând se spală fața și pe pielea umedă se dă cu acest amestec pe toată fața, cu ajutorul unui tampon de bumbac. Cea mai bună opțiune pentru prepararea acestei rețete este utilizarea oțetului de mere natural, deoarece numai în acest tip se conține minerale, enzime și bacterii care au un impact pozitiv asupra pielii. Alte tipuri nu vor avea aceleași rezultate benefice și sănătoase.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Sursa: healthyfoodteam.com

Autor text: Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!