Articole Populare

Amestecaţi smochinele cu ulei de măsline şi veţi obţine un remediu unic de recuperare!

Smochinele sunt benefice atât în stare proaspătă, cât şi uscate. Din păcate, fructul proaspăt nu este accesibil pentru toată lumea, aşa că v-am pregătit o reţetă minunată cu smochine uscate, pentru vindecarea întregului corp.

Dacă aveţi probleme cu stomacul sau un colesterol mărit, neapărat încercaţi acest remediu natural eficient!

инжир фото

PROPRIETĂŢILE SMOCHINELOR

1. Smochinele reglează activitatea tractului gastro-intestinal. Conţinutul ridicat de fibre al smochinelor ajută la pierderea în greutate şi curăţarea organismului de toxine.

2. Smochinele sunt bogate în calciu, care este foarte uşor de digerat. Perfecte pentru persoanele cu intoleranţă la lactoză.

3. Potasiul, care este prezent din abundenţă în smochine, susţine inima. De asemenea, smochinele conţin o cantitate mare de antioxidanţi, care întăresc sistemul imunitar şi îmbunătăţesc starea generală de sănătate.

4. Smochinele îmbunătăţesc pielea şi uniformizează culoarea tenului. Sunt considerate un bun remediu împotriva insomniei şi stării de greaţă.

REMEDIU NATURAL DIN SMOCHINE

инжир

Ingrediente:

  • 40 de smochine uscate
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Turnaţi ulei de măsline peste smochinele uscate, închideţi borcanul cu un capac. Păstraţi smochinele în frigider ceva mai mult de o lună.

După 40 de zile, puteţi lua medicamentul:  o smochină uscată în ulei pe stomacul gol, va contribui la îmbunătăţirea sănătăţii şi la rezolvarea problemelor existente. Aceste fructe uscate, îmbibate în ulei, au proprietăţi benefice de neegalat!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!