Articole Populare

Află cum poți să slăbești cu doar o jumătate de lămâie pe zi

Dacă îți place să slăbești  într-un mod sănătos, fără efecte secundare, trebuie să consumi alimente sănătoase și să practici exercițiile fizice potrivite pentru corpul tău. În timpul procesului de slăbire, caloriile din mâncare trebuie să fie procesate și substanțele utile din alimente trebuie să fie distribuite prin organismul tău, de aceea ai nevoie de o digestie bună.

How-To-Lose-Weight-With-Only-Half-a-Lemon-Per-Day

În lipsa unui sistem digestiv adecvat, pierderea în greutate va fi mai lentă și mai dificilă.

Nivelul ridicat de acid conținut de sucul de lămâie stimulează sistemul digestiv. Acum vei afla cum să folosești lămâia pentru a scăpa de kilogramele în plus.

 Primul pas

Taie o lămâie în jumătate după care stoarce o jumătate într-un pahar de 250 ml. Apoi, trebuie adaugi în pahar apă la temperatura camerei. Nu trebuie să folosești apă rece, deoarece organismul tău va avea nevoie de un efort suplimentar pentru a încălzi sucul de lămâie, ceea ce va duce la amânarea procesului digestiv. Probabil nu ai auzit niciodată de așa ceva, dar îți prinde bine să știi acest lucru.

Al doilea pas

Agită bine amestecul și bea-l dintr-o dată. Efectele sale sunt mai bune dimineața, așa că asigură-te că este primul lucru pe care îl consumi dimineața.

Al treilea pas

Păstrează cealaltă jumătate de lămâie în frigider învelind-o în prealabil cu folie alimentară.

Al patrulea pas

Dacă folosești această rețetă în mod regulat, metabolismul tău va fi activat înainte de consumarea caloriilor în organism, ceea ce va duce la accelerarea sistemului digestiv.

Limonada s-a dovedit a fi cel mai eficient mod de combatere a kilogramelor în plus.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Sursa: healthyfoodteam.com

Autor text: Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!