Articole Populare

Aduc iubire, asigură bunăstare şi bogăţie în casă. Află care sunt cele 7 plante ce emană energie pozitivă

Potrivit mai multor studii, plantele îmbunătăţesc ambianţa şi energia casei. Următoarele plante creează o atmosferă pozitivă în locuinţă, dar şi purifică aerul.

bambus-bilder-gespiegelt_motiv

1. Iasomia

Iasomia este un afrodisiac puternic şi se consideră că ar aduce dragoste în casă. Cel mai potrivit loc în care poate fi pusă este dormitorul sau camera în care petreci cea mai mare parte a timpului.

2. Lavanda

Poţi să adormi mai uşor dacă presari puţină lavandă pe pernă. Această plantă alungă depresia, are efecte calmante şi aduce fericire şi armonie în cuplu.

3. Aloe vera

Planta de aloe vera creează energie pozitivă şi aduce bogăţie.

4. Bambusul

Bambusul este considerat simbolul bogăţiei. Acesta trebuie păstrat într-un bol de sticlă, umplut cu apă purificată sau distilată. Bambusul nu agreează lumina solară directă.

5. Rozmarinul

Purifică aerul, previne apariţia mai multor boli şi are efecte vindecătoare excelente. Această plantă creează buna dispoziţie, îmbunătăţeşte memoria şi trezeşte sentimente de dragoste. Pentru loialitatea partenerului, se plasează prin casă rămurele de rozmarin în săculeţi din pânză.

6. Orhideea

Îmbunătăţeşte energia din cameră şi elimină oxigen în timpul nopţii. Cel mai bine e să fie plasată în dormitor. Aroma pe care o emană îmbunătăţeşte starea de spirit.

7. Menta

Asigură o bună comunicare şi îmbunătăţeşte relaţiile cu cei din casă.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: galadarling.com

Printare
error: Content is protected !!