Articole Populare

Acest ulei simplu protejează rinichii, vindecă diabetul și este un afrodiziac minunat

Uleiul esențial de scorțișoară are o mulțime de beneficii pentru sănătate și proprietăți curative. El are o aroma tandră, caldă, dulce și aromat, de care se bucură toată lumea. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un ceai din plante.

cinnoil

ULEI DE SCORȚIȘOARĂ DE CASĂ

Mod de preparare

Veți avea nevoie de batoane de scorțișoară, ulei de măsline și un borcan de sticlă, verde sau de culoarea chihlimbarului, cu gura largă și laturi drepte.

Instrucțiuni

  1. Puneți batoanele de scorțișoară în interiorul borcanului de sticlă. Încercați să completați până în sus toate spațiile goale.
  2. Turnați uleiul de măsline în borcan până când toate batoanele de scorțișoară vor fi complet acoperite.
  3. Păstrați borcanul de sticlă într-un loc cald, cum ar fi fereastra. Lăsați borcanul pentru aproximativ 3 săptămâni.
  4. Încercați să agitați borcanul în fiecare zi, astfel încât uleiul de scorțișoară să poată fi eliberat din uleiul de bază
  5. Peste 3 săptămâni, uleiul de scorțișoară va fi eliberat complet din batoanele de scorțișoară. Puteți forța uleiul de scorțișoară cu o bucată de pânză pentru brânză sau un material similar. De asemenea, puteți scoate uleiul de scorțișoară din batoane cu degetele.
  6. Puneți uleiul de scorțișoară într-o sticlă de culoarea chihlimbarului și păstrați într-un loc uscat și răcoros.

BENEFICIILE ULEIULUI DE SCORȚIȘOARĂ PENTRU SĂNĂTATE

Protejează Rinichii

Uleiul esențial de scorțișoară protejează rinichii de daunele provocate de alloxan și alte toxine de mediu. De asemenea, ajută la reducerea volumului său de lucru.

Artrită

Uleiul de scorțișoară combinat cu alte uleiuri esențiale este utilizat în terapia masajului anti-artrită, care ajută la reducerea durerilor articulare. Adăugați 4-5 picături de ulei de scorțișoară în uleiul de bază, cum ar fi uleiul de muștar. Încălziți uleiul ușor și masați zona dureroasă cu acest amestec de ulei.

Infecții ale tractului urinar

Infecțiile tractului urinar sunt foarte frecvente, mai ales la femei și pot fi foarte dureroase și inconfortabile. Uleiurile esențiale pot ajuta în tratamentul infecțiilor tractului urinar (ITU). Faceți o baie caldă cu uleiuri esențiale în ea. Puteți să adăugați 10-15 picături de uleiuri esențiale, cum ar fi scorțișoara, arborele de ceai și ulei esențial de eucalipt. Repetați procedura de 3-4 ori și infecțiile ITU și altele vor fi tratate.

Diabet

Doar 1 picătură de ulei esențial de scorțișoară oferă suficiente elemente nutritive din scorțișoară. Așa că, adăugați 1 picătură de ulei esențial de scorțișoară în salată sau în mâncare după ce este gătită. Aceasta ajută la reducerea nivelului de glucoză din sânge și la stimularea pancreasului. Uleiul de scorțișoară obținut din scoarță este bogat în cinamică, care este foarte eficient în reducerea nivelului de zahăr din sânge.

Depresie

Doar un minut de inhalare a uleiului esențial de scorțișoară vă va ajuta să vă relaxați mintea, să depășiți sentimentele negative, și vă va calma întregul corp.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

 

Sursa: justnaturallife.com

Autor text:  Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!