Articole Populare

Această femeie s-a vindecat de artrită cu oţet de mere, în doar 2 săptămâni

Artrita poate fi însoţită de dureri şi rigiditate în degete, mâini, coate, şolduri, genunchi, maxilare şi alte articulaţii.

bolni-artritis-696x398

Deseori, semnele artritei se manifestă treptat, dar uneori avansează foarte repede, în doar câteva zile.

Durerea simţită în caz de artrită reumatoidă este foarte neplăcută, în special dimineaţa, accentuându-se în anumite intervale şi provocând zvâcnituri.

Oţetul de mere poate vindeca artrita în doar 2 săptămâni

Linda Faulkner a descoperit că suferă de această boală în 2006. Tratamentele pe care le-a încercat au ajutat-o doar pe termen scurt, iar durerea din articulaţii s-a extins la coloană şi gât.

Apoi, a aflat despre un tratament cu oţet şi mere şi a decis să-l încerce. A băut în fiecare dimineaţă şi seară un amestec dintr-o lingură de miere şi o linguriţă de oţet de mere, la care se adaugă un strop de apă caldă.

În doar două săptămâni de tratament, durerile aproape au dispărut. După cum spune Linda, nu-i venea să creadă că acest remediu este eficient, fără să utilizeze analgezice.

Cum calmează oţetul de mere durerile cauzate de artrită?

Deficienţa de minerale poate intensifica durerile articulare. Oţetul de mere conţine calciu, magneziu, potasiu şi fosfor, necesare organismului pentru atenuarea durerilor.

De asemenea, conţine antioxidanţi, beta-caroten şi acid acetic. Antioxidanţii împiedică efectele distrugătoare ale radicalilor liberi, prevenind astfel deteriorarea celulelor şi ţesuturilor, caracteristică bolilor degenerative precum artrita.

Consumul oţetului de mere reduce durerea şi rigiditatea provocate de artrită, dizolvând cristalele de acid care s-au format în articulaţii.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!